5 edullista terveydenhuollon osaketta vuonna 2022

Terveydenhuoltoala on yksi maailman joustavimmista ja innovatiivisimmista toimialoista. Vuoden 2020 haasteista huolimatta, Jos harkitset erittäin mielenkiintoista skenaarioinvestointialustaa, sinun on käytävä täällä.

Terveydenhuoltoala jatkaa kasvuaan ja kehittymistään.

Tässä blogikirjoituksessa käsittelemme viittä halpaa terveydenhuollon osaketta, joihin kannattaa sijoittaa vuonna 2022. Nämä kaikki osakkeet käyvät kauppaa alennushinnoin ja niillä on vahva nousupotentiaali.

1. Pfizer (PFE) Pfizer on yksi maailman suurimmista lääkeyhtiöistä. Yhtiö kehittää ja valmistaa monenlaisia reseptilääkkeitä ja käsikauppalääkkeitä. Pfizerilla on vahva menestystarina. Yhtiö on jatkuvasti tuottanut kasvua ja omistaja-arvoa. Pfizer on myös osinkoaristokraatti, mikä tarkoittaa, että se on nostanut osinkoaan 25 peräkkäisenä vuotena.

2. Abbott Laboratories (ABT) Abbott Laboratories on monialainen terveydenhuoltoalan yritys. Yhtiön tuotteisiin kuuluvat laiteteknologiat, diagnostiikka, ravitsemustuotteet ja merkkituotteita sisältävät geneeriset lääkkeet. Abbottilla on pitkä historia kasvun ja omistaja-arvon tuottamisessa. Yhtiöllä on vahva innovaatiotoiminta ja monipuolinen tuotevalikoima.

3.Teladoc Health (TDOC) Teladoc Health on etälääkeyhtiö. Yhtiö tarjoaa lääketieteellistä etähoitoa ja konsultointipalveluja. Teladoc Health on kasvutarina. Yhtiö hyötyy kasvavasta trendistä, jonka mukaan potilaat hakeutuvat hoitoon kotoa käsin. Teladoc Health on myös etälääketieteen johtava yritys, jolla on vahva kilpailuetu.

4. UnitedHealth Group (UNH) UnitedHealth Group on terveydenhuollon vakuutus- ja palveluyritys. Yhtiö on Yhdysvaltojen suurin sairausvakuutusyhtiö. UnitedHealth Groupilla on monipuolinen liiketoimintamalli ja vahva kasvu. Yhtiöllä on hyvät edellytykset hyötyä terveydenhuoltopalvelujen kasvavasta kysynnästä.

5. Cigna (CI) Cigna on maailmanlaajuinen sairausvakuutusyhtiö. Yhtiö toimii yli 30 maassa. Cignalla on vahva kokemus kasvun ja omistaja-arvon tuottamisesta. Yhtiöllä on hyvät edellytykset hyötyä terveydenhuoltopalvelujen kasvavasta maailmanlaajuisesta kysynnästä.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä halvoista terveydenhuollon osakkeista, joita kannattaa harkita salkkuusi vuonna 2022. Terveydenhuoltoala on olennainen osa taloutta ja jatkaa kasvuaan vuoden 2020 haasteista huolimatta. Nämä kaikki osakkeet käyvät kauppaa alennetuilla hinnoilla, ja niillä on vahva nousupotentiaali. Sijoittaessasi mihin tahansa osakkeeseen on tärkeää tehdä omaa tutkimusta ja neuvotella rahoitusneuvojan kanssa. Tämä ei ole suositus ostaa tai myydä mitään osaketta.