5 yksinkertaista tapaa sijoittaa kiinteistöihin

Sinun ei tarvitse olla varakas sijoittaaksesi kiinteistöihin. Itse asiassa voit aloittaa vain muutamalla yksinkertaisella strategialla. Jos harkitset sijoittamista osinkoihin, jotka tarjoavat pitkällä aikavälillä kestäviä korkoja, niin tarkista Wartsila

Viisi helppoa tapaa aloittaa kiinteistösijoittaminen.

1. Yksi yksinkertainen tapa sijoittaa kiinteistöihin on ostaa kiinteistö ja vuokrata se sitten eteenpäin. Tämä voi olla loistava tapa hankkia tuloja, sillä voit kerätä vuokraa vuokralaisiltasi joka kuukausi. Sinun on otettava huomioon ylläpito- ja korjauskustannukset, mutta jos valitset kiinteistön viisaasti, voit saada sijoituksellesi hyvän tuoton.

2. Toinen helppo tapa päästä alkuun kiinteistösijoittamisessa on ostaa kiinteistö ja myydä se myöhemmin voitolla. Tätä kutsutaan kiinteistön flippaamiseksi, ja se voi olla loistava tapa ansaita rahaa suhteellisen lyhyessä ajassa. Sinun on tietysti tehtävä tutkimuksia varmistaaksesi, että ostat kiinteistön, jonka arvo voi nousta.

3. Jos etsit kiinteistösijoittamiseen käytännönläheisempää lähestymistapaa, voit harkita sijoittamista REIT-yhtiöön. REIT-yhtiöt ovat yhtiöitä, jotka omistavat ja hallinnoivat tuottoa tuottavia kiinteistöjä, kuten ostoskeskuksia tai toimistorakennuksia. Kun sijoitat REIT-yhtiöön, saat osuuden yhtiön kiinteistösalkustaan saamista voitoista.

4. Toinen vaihtoehto niille, jotka haluavat sijoittaa kiinteistöihin ostamatta kiinteistöä suoraan, on sijoittaa kiinteistösijoitusyhtiöön (REIT). REIT on yritys, joka omistaa ja käyttää tuloa tuottavia kiinteistöjä, kuten ostoskeskuksia tai toimistorakennuksia. Kun sijoitat REIT-yhtiöön, saat osuuden yhtiön kiinteistösalkustaan saamista voitoista.

5. Lopuksi, toinen helppo tapa aloittaa kiinteistösijoittaminen on yksinkertaisesti laittaa rahasi säästötilille, joka tarjoaa korkeaa korkoa. Näin saat korkoa talletetuille varoillesi, ja voit myös nostaa rahasi joustavasti milloin tahansa. Tämä vaihtoehto on yleensä paras niille, jotka haluavat sijoittaa pitkällä aikavälillä.

Nämä ovat vain muutamia yksinkertaisia tapoja aloittaa sijoittaminen kiinteistöihin. Kun teet hieman tutkimusta ja suunnittelua, voit ryhtyä hyödyntämään kiinteistösijoittamisen etuja hetkessä.