Paras inflaatiota lyövä sijoitus, jonka voit tehdä juuri nyt

Mitä tulee investointeihin, vaihtoehtoja on paljon. Mutta jos etsit kestävää sijoitusta, tässä on vastaus outokumpu-osake.fi

Voita inflaatio, on vain yksi selkeä valinta: kiinteistöt.

Kiinteistö on yksi vakaimmista ja turvallisimmista sijoituksista, jonka voit tehdä. Ja se on loistava tapa rakentaa pitkän aikavälin vaurautta. Mutta kiinteistöissä on muutakin kuin vakaus ja turvallisuus. Tässä on neljä muuta syytä, miksi kiinteistö on paras inflaatiota lyövä sijoitus, jonka voit tehdä juuri nyt.

1. Kiinteistö on vankka sijoitus missä tahansa taloudessa. 2. Kiinteistö on aineellinen omaisuus.

3. Kiinteistö on pitkän aikavälin sijoitus.

4. Kiinteistö antaa sinulle hallinnan.

1. Kiinteistö on vankka sijoitus missä tahansa taloudessa. Riippumatta talouden tilasta, kiinteistöt ovat aina vakaa sijoitus. Tämä johtuu siitä, että ihmiset tarvitsevat aina asuinpaikan. Ja niin kauan kuin asunnoille on kysyntää, kiinteistöjen arvo jatkaa nousuaan.

2. Kiinteistö on aineellinen omaisuus. Toisin kuin osakkeet ja joukkovelkakirjat, jotka ovat aineetonta omaisuutta, kiinteistöt ovat aineellista omaisuutta. Tämä tarkoittaa, että voit nähdä ja koskettaa sitä. Ja se on jotain, johon voit aina luottaa.

3. Kiinteistö on pitkän aikavälin sijoitus. Kiinteistö on pitkän aikavälin sijoitus. Tämä tarkoittaa, että voit pitää sen kiinni vuosia tai jopa vuosikymmeniä, ja sen arvo nousee edelleen. Ja mitä kauemmin pidät siitä kiinni, sitä enemmän ansaitset.

4. Kiinteistö antaa sinulle hallinnan. Kun sijoitat kiinteistöihin, hallitset. Voit päättää milloin myyt tai vuokraat sen.

 Ja voit jopa valita, mitä teet omaisuudelle. Olet itse vastuussa sijoituksestasi.