Romanttinen automatka kumppanin kanssa? Näin varaudut matkaa varten 

Sen sijaan, että lentäisi tai matkustaisi junalla esimerkiksi Lappiin, moni suosii edelleen autolla matkaamista. Se on sekä nopea että helppo tapa liikkua paikasta toiseen. Sitä paitsi, jos matkaan lähtee yhdessä kumppanin kanssa, pääsee viettämään myös enemmän laatuaikaa hänen kanssaan. Reissaaminen on jännittävää ja hauskaa, mutta on tärkeää varautua reissuun hyvin.  

Matkakohteen valinta ei ole tärkeintä, vaan kahdenkeskeinen aika 

Kun lähtee romanttiselle autoreissulle kumppaninsa kanssa, ei tärkeintä ole niinkään se, mihin ollaan lähdössä. Olennaisinta on nimittäin vain se, että kumpikin pääsee rentoutumaan ja viettämään aikaan rakkaimpansa kanssa. Älkää siis stressatko liikaa siitä, mihin kannattaisi lähteä.  

Jos matka Lappiin, Ruotsiin tai vaikkapa Viroon vaikuttaa liian hankalalta ja aikaa vievältä, voi autolla matkata myös lähimmälle luontoalueelle. Onneksi Suomessa on helppo löytää kiinnostavia luontokohteita ja näin voi päästä pois kaupungin melusta. Myös vierailu sadan kilometrin päässä olevassa kaupungissa voi olla mieleen jäävä kokemus.  

Jättäkää huolet ja murheet kotiin 

Kun lopulta lähdette matkaan, muistakaa hoitaa tärkeimmät asiat alta ennen lähtöä tai vähintäänkin merkitä ne kalenteriin. Näin niitä ei tarvitse murehtia, vaan pääsee nauttimaan toisen seurasta. Nykymaailmassa harva osaa olla oikeasti läsnä, mutta parisuhteessa se on erityisen tärkeää. Huristelkaa autolla mukavasti menemään ja kuunnelkaa hyvää musiikkia kaiuttimista! Tämä on teidän yhteinen reissu. 

Varautukaa hätätilanteisiin 

Vaikka matkaan on lähdettävä huolettomana, on silti hyvä varautua hätätilanteisiin. Tämä on erityisen tärkeää silloin, jos autolla reissaa hieman kauemmaksi. Voitte jopa tarkastuttaa auton ennen lähtöä korjaajalla, jolloin vältytään ikäviltä yllätyksiltä. Mukana on hyvä olla myös varakumi, korjausvälineet ja mahdollisesti myös polttoainetta.  

Mukaan voi ottaa myös esimerkiksi matkakokoisia seksileluja 

Jos haluaa piristää reissussa myös seksielämäänsä, voi matkaan ottaa sopivankokoisia seksileluja. Nykyään leluja myydään kaikkien makuun, joten valikoimasta taatusti löytyy joku sopiva vempain. Mikäli matkakokoiset seksilelut kiinnostavat, lue lisää täältä. Jos kumppaniaan haluaa yllättää matkakohteessa uudella seksilelulla, on kuitenkin hyvä varmistaa, mistä hän ylipäätänsä pitää. Näin ei tule tehtyä ylilyöntejä.